Sende e-takst
Oppdatert over en uke siden

Har du fått e-takst og ønsker å oppdatere boligverdien din, må du sende inn e-takstreferansen slik at vi kan oppdatere den.

E-taksten må være innsendt og godkjent hos oss før 15. i måneden for å komme med på oppdateringen av boligprisen din i appen påfølgende måned. Sender du den etter 15. i måneden, vil den først komme med på oppdateringen av boligprisen din måneden etter påfølgende måned.

Du kan når som helst i løpet av ditt kundeforhold sende oss en oppdatert e-takst. Vi vil da justere boligverdien (og renten) i henhold til verdien i e-taksten.

En e-takst bør være 6 måneder eller nyere, men vi kan også godta eldre e-takster (verdien i e-taksten vil bli mindre vektlagt jo eldre den er).

Fritidseiendom

Bulder benytter en metode for automatisk verdivurdering av boliger, og for fritidseiendommer er denne mer konservativ. Dette skyldes blant annet at det er færre omsatte eiendommer av denne typen sammenlignet med vanlige eiendommer. Det kan godt hende at den reelle verdien på din fritidseiendom er høyere hva Bulder legger til grunn, men det vil egentlig bare et salg være fasiten på.

Svarte dette på spørsmålet?