Apple & Google Pay
Kom i gang med Apple Pay
Oppdatert over en uke siden

Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport. På nettet og i apper. Bruk Apple Pay til å betale for kjøp i Safari på iPhone, iPad og Mac.

Hvilken Apple-telefoner støttes?

• Alle iPhone-modeller med Face ID

• Alle iPhone modeller med Touch ID utenom iPhone 5s

Må jeg bruke Apple Pay?

Nei, det er helt frivillig. Du kan bruke ditt fysiske kort som før om du vil, selv om du har en iPhone.

Legg til Apple Pay

Du kan legge til kortet ditt i Apple Pay på to måter. Enten i Bulder-appen eller i Apple Wallet. Slik gjør du det:

I Appen

1. Gå til Min Bulder

2. Velg kort

3. Trykk på kortet ditt

4. Trykk på Legg til i Apple Wallet

I Apple Wallet

1. Gå til Wallet-appen på iPhonen din, trykk på «+» symbolet og følg instruksjonene.

2. Skann kortet ditt og legg inn CVC-koden din. Du kan også legge til kortet manuelt.

3. Følg instruksene og godkjenn vilkårene.