Logg inn i IOS Appen
Oppdatert over en uke siden

Må jeg ha biometri (ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk) for å logge meg inn i appen?

Ja, telefonen din må ha støtte for fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

For å kunne bruke Bulder-appen, må du ha en iPhone 6s eller nyere. Vi har denne begrensningen fordi svært få har eldre telefoner, og fordi sikkerhetsoppdateringene som Apple ikke fornyer, gjør sikkerheten for dårlig til bruk av banktjenester hos oss.

Vi støtter iOS versjon 15 og nyere.

Jeg har problemer med å logge inn på Bulder appen på iPhone

Prøv følgende steg dersom du ikke klarer å logge deg inn i appen:

1. Sjekk at du faktisk bruker fingeravtrykk, eller ansiktsgjenkjenning, ikke PIN, når du logger på telefonen. Bulder appen krever fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning på telefonen for å fungere.

2. Avinstaller Bulder appen,

3. Installer Bulder appen på nytt.

4. Logg inn i Bulder.