Boliglån
Søke boliglån i Bulder
Jeg har problemer med å aktivere fingeravtrykk på mobilen (Android)
Jeg har problemer med å aktivere fingeravtrykk på mobilen (Android)
Oppdatert over en uke siden

Enkelte kunder med Android-telefoner opplever problemer med fingeravtrykk første gang de skal logge inn i appen

Gjelder dette deg kan du prøve en av følgende:

1. Har du ikke lagt til fingeravtrykk før, må du legge til fingeravtrykk på din telefon. Når du har lagt til fingeravtrykk kan du prøve på nytt.Husk å legge av et god avtrykk av fingen fra alle forskjellige vinkler.

2. Har du ett eller flere registrerte fingeravtrykk på mobilen din som ikke fungerer i appen, kan du fjerne alle eksisterende fingeravtrykk fra innstillinger og legge til nye. Deretter kan du prøve i appen på nytt.

3. Har du gjort steg 1 og 2 og det fremdeles ikke fungerer, kan du avinstallere appen, installere på nytt og prøve en gang til.