Kort
Se kortdetaljer og PIN-kode
Oppdatert over en uke siden

Det digitale kort

I Bulder har du mulighet for å se kortnummer, utløpsdato og en dynamisk CVV i appen. Den dynamiske CVV koden endrer seg hver gang du bruker den, for å øke sikkerheten. Du vil alltid ha din CVV kode på det fysiske kort, men til de gangene du ikke har kortet i hånden kan du bruke den dynamiske CVV koden.

For å finne ditt digitale CVV kode trenger du å finne kortdetaljene.

• Dette ligger under "Min Bulder".

• Deretter trykk "Kort" i menylinjen

• Velg så det kortet du skal bruke

• Trykk "Vis kort"

Herfra kan du enten manuelt lese fra kortet, eller så kan du kopiere kortdetaljer

PIN-kode

PIN-koden din finner du også her ved å trykke på "Vis PIN". Du kan bli bedt om å autentisere deg før koden blir vist.

Det fysiske kort

Din fysiske CVV kode (Security Code) brukes til netthandel. Det er de tre siste sifrene i signaturfeltet på baksiden av kortet ditt.