Hvordan flytter jeg fond over på annen aksjesparekonto i Bulder enn de jeg har de på i dag?
Hvordan flytter jeg fond over på annen aksjesparekonto i Bulder enn de jeg har de på i dag?
Oppdatert over en uke siden

For å flytte fond over på en annen aksjesparekonto må du først selge fondet. Når fondet er solgt kan du gjøre følgende:

1. Gå inn igjen på aksjesparekontoen

2. Velg "Kjøp fond"

3. Når du kommer til steget "Hvor vil du plassere pengene" så velger du opprett ny aksjesparekonto.

Siden dette medfører at du tar ut penger fra din aksjesparekonto kan dette utløse skatt. Du finner hvor mye du kan ta ut skattefri i appen under "Fond" --> trykker på "aksjesparekontoen" --> "Se detaljer". Her ser du hvor mye du kan ta ut skattefritt.