Hvilke fordeler er det med aksjesparekonto?
Oppdatert over en uke siden

Utsatt skatt: Du betaler ikke skatt før du tar gevinsten ut fra konto.

Enkelt å bytte fond: Du kan fritt bytte fond innad i aksjesparekontoen, uten at du må skatte av gevinsten for hvert fondsbytte. Det kan øke mulighetene dine for høyere avkastning.

Frihet til å ta ut beløpet du har satt inn: Du kan ta ut det opprinnelige beløpet du satte inn på kontoen, uten å betale skatt.

Bedre oversikt over skattekostnader: Du får bedre oversikt over hvor mye skatt du må betale når du skal ta pengene ut av kontoen.

Alt på ett sted: Du finner aksjesparekontoen din i appen. Dermed får du oversikt over alle aksjefondene og spareavtalene dine på ett sted.