Gå til hovedinnhold
Alle samlingerKundeforhold og sikkerhet
Mitt bankkort eller kredittkort er stjålet.
Oppdatert over en uke siden

Sjekk at kortet ditt ikke er brukt av andre. Ser du ukjente transaksjoner, sperr kortet i appen og reklamerer på kortbruk.

1. Velg Min Bulder

2. Finn kortet du skal sperre

3. Trykk på Flere valg --> Frys og Reklamerer på kortbruk

Er kortinformasjon på avveie og du mistenker svindel må du ringe 46 87 10 00 og taste 1 for sperring og reklamasjon. Mistenker du svindel finner du mer informasjon her

Er kortet ikke brukt av andre, velger du Frys kort i appen. Da kan du enkelt åpne kortet dersom du finner kortet igjen.