Barne- og ungdomskonto

Alt du trenger vite om Bulders barne- og ungdomskontoer

Oppdatert over en uke siden

Hvem kan opprette en barnekonto?

Begge foreldre må være Bulder-kunder for å kunne opprette en barnekonto. Enslige foreldre eller fosterforeldre kan dessverre ikke opprette en barnekonto. Hvis foreldrene er skilt, må begge være Bulder-kunder for å kunne opprette en barnekonto.

Vi jobber på en digital løsning for aleneforeldre til høsten/vinteren

Hvordan ser jeg barnets konto?

Du kan se barnets konto i Bulder-appen. Du vil også kunne se transaksjoner på kontoen når det skjer korttransaksjoner eller overføringer.

Hvor ser barnet kontoen sin?

Barnet bruker Sparebanken Vest sin app og foreldre har oversikt i Bulder appen.

For å få mobilbank må barnet ha egen nettbank. Dersom barnet ditt ikke har nettbank, kan det bestilles under Min familie når du er innlogget i nettbanken. Begge foresatte må godkjenne bestillingen. Dere mottar en SMS med lenke til en egen signeringsportal, der dere godkjenner bestillingen.

Hvordan oppretter jeg kontoer, kort og andre banktjenester?

For å opprette konto til barnet ditt, gå til Min Bulder, velg Barne- og ungdomskonto og følg stegene under for legge ditt barn til og senere bestille kort og konto til barnet.

Det kan ta opptil 48 timer før kontoen blir synlig i appen din. Begge foreldre må være kunder i Bulder eller Sparebanken Vest, da begge skal signere på opprettelse av konto og kort til barnet. Har du allerede barne- og ungdomskonto i Sparebanken Vest vil disse vises etter du har trykket på «Til Sparebanken Vest».

Kan mitt barn få Vipps?

Ja! Dersom begge foreldrene har Vipps, kan barn under 15 år også bruke tjenesten (med foreldrekontroll). Dessuten må:

• Begge foreldre må være identifisert i Vipps med BankID eller BankID på mobil

• Den som er under 15 år må ha en norsk bankkonto i sitt navn.

• Den som er under 15 år må ha et norsk mobilnummer.

Apple- og Google Pay?

Ungdomskort kan brukes med Apple og Google Pay.

Hva er renten på barnekonto?

Renten på barne og ungdomskonto utbetales årlig med en effektiv rente på 4,15 %.

Når får barnet velkomstgaven på konto?

Det kan ta opptil 48 timer før velkomstgaven er på plass. Gaven er på 200 kr.

Ikke gira på å ha barnas kontoer synlig i Bulder-appen?

Du kan enkelt skjule dem. Gå til bunnen av Hjem-siden i appen, trykk på "Rediger", og trykk på minus-tegnet ved siden av de kontoene du ønsker å skjule fra oversikten din.