AvtaleGiro og efaktura
Hvordan endrer jeg beløpsgrense på avtalegiro?
Oppdatert over en uke siden

Beløpsgrense er maksbeløp per måned. Maksbeløpet angir hvor mye betalingsmottaker maksimalt kan belaste din konto. Dersom beløpet er høyere enn maksbeløpet, blir den stoppet. Hvis du velger å sette maksbeløp for avtalen må du huske at noen utgifter kan øke over tid, f.eks. husleie eller strømregninger.

Slik endrer du beløpsgrense på avtalegiroen din:

1. Logg inn i app 📲 og velg Betale 💰.

2. Gå til AvtaleGiro og velg den avtalen du vil gjøre endringer på.
3. Trykk på Beløpsgrense --> Skriv inn ønsket beløp og bekreft ny grense.