VIPPS- Pengene dukker ikke opp på konto
Oppdatert over en uke siden

Du kan selv velge om du skal betale med konto eller kort i Vipps.
💸 Velger du konto skjer betalingen på sekundet, og mottageren har pengene inne på konto umiddelbart.

💳Bruker du kort som betalingskilde, kan det gå inntil tre virkedager før pengene blir mottatt. I Vipps kan du registrere opp til åtte ulike betalingskilder, som kan være både kort og kontoer. Du velger hvilken du vil betale fra idet du er i ferd med å sende pengene i Vipps.

Du finner mer informasjon på vipps sin hjemmeside.