Kortvettreglene
Oppdatert over en uke siden

Tar du enkle forhåndsregler er det enkelt og trygt å bruke kortet her hjemme, på nettet og i utlandet.

Kortvett

• Lær deg PIN-koden utenat og ikke oppgi den til andre.

• Skjul PIN-koden ved inntasting.

• Vær på vakt for «hjelpsomme» personer ved uttak i minibank.

• Vi anbefaler deg å aldri oppgi PIN-kode, kortnummer eller CVV2/CVC2 over telefon.

• Oppbevar kortet forsvarlig.

• Sperr kortet snarest mulig dersom du mister det. Du kan gjøre det selv i appen under Min Bulder --> Kort.

• Er du redd du har blitt svindlet? Sperr kortet ditt umiddelbart. Dette gjør du ved å ringe vår døgnåpne linje på telefon 46 87 10 000 og taster 1.