BankID
Bestill BankID fra Bulder (Sparebanken Vest)
Oppdatert over en uke siden

Med BankID kan du enkelt identifisere deg, logge inn og signere i Bulder appen. Når du får ny Bankid avtale med oss vil du motta en kodebrikke og et engangs nettbankpassord. Din BankID utstedes av Sparebanken Vest på vegne av Bulder.

Slik er bestillingsprosessen

1. Vi sender deg en kodebrikke og et nettbankpassord slik at du kan opprette en BankID-avtale.

2. Koddebrikken skal hentes på nærmeste Postkontor eller Post i butikk. Det kan ta opptil 7 virkedager før du får hentemelding fra posten.

3. For å hente disse må du legitimere deg med gyldig pass eller nasjonalt ID kort. Disse må ha RFID brikke.

Aktivering av BankID

For å ferdiggjøre din bestilling av din BankID må du logge inn her: Bestilling av Bank ID. Du kan ikke aktivere Bank ID før 2 virkedager etter utlevering av kodebrikke hos posten. Når du har mottatt kodebrikke og nettbankpassord skal du følge denne beskrivelsen:

1. Logg inn Uten BankID i Sparebanken Vest nettbank og følg instruksjonene.

2. Her skal du bruke ditt midlertidige Nettbankpassord. Midlertidig passord har du får på SMS fra TietoEvry.

3. Les avtalen nøye og huk av for alle punktene. Sørg for at epost er riktig og deretter trykk på bekreft og fortsett.

4. Du får tilsendt en e-post med et midlertidig personlig passord til BankID. Logg deretter ut av nettbanken.

5. Logg inn på nytt hvor du nå velger BankID og bruker Engangskode fra kodebrikken og det midlertidige personlige passord du nettopp fikk tilsendt på e-post når du blir spurt om Personlig passord.

6. Lag et nytt personlig passord til din BankID som er gjeldende fremover. Velg et som er enkelt å huske og vanskelig å gjette for andre.