Alle samlingerBankID
Hvordan flytter jeg BankID app til Bulder?

Bankidapp

Oppdatert over en uke siden

Per dags dato er ikke mulig å flytte en BankID avtale da det er en avtale man har per bank, Ønsker man å ta i bruk BankID appen med BankID fra Bulder(c) så må bestille en ny BankID avtale hos oss. Dette er gitt at man skal bruke oss som daglig bank fremover. Vi anbefaler ikke å slette noe som helst før du har fått BankID hos oss og testet at det fungerer slik det skal 😊

For aktivere BankID-appen med en annen BankID avtale, må du først slette BankID appen. Last den så ned på nytt og aktiver den deretter med BankID fra Sparebanken Vest når du får spørsmål om hvilken bank du ønsker å knytte appen til.  Dette steget er kun mulig å utføre etter at man har aktivert og testet at BankID som man har bestilt via Bulder(Sparebanken Vest)

OBS! Har du en aktiv BankID i en annen bank så må man huske å bytte innlogging under "velg annen bank" menyen i prosessen og da velge Sparebanken Vest.

Opplever du vedvarende feil etter å ha slettet BankID-appen på telefonen, kan det være at den fortsatt er knyttet til BankID’en din hos din tidligere bank. Ta derfor kontakt med den andre banken slik at de sletter dette i sine systemer også.

OBS! Dette skal ikke gjøres før du har fått en ny BankID avtale.