BankID
Slik kommer du i gang med BankID-appen
Oppdatert over en uke siden

Bank ID på mobil blir erstattet til fordel for BANKID-app, dette gjelder alle banker. Før du går i gang med å aktivere Bank ID appen, kan det være lurt å sjekke stegene nedenfor:

1. Sjekk om du har aktiv BankID-avtale. Dersom dette er utløpt vil du ikke få aktivert appen, og du må bestille nytt i din bank. Beregn god tid, da det kan ta noe tid før du får utstedt ny BankID. Du må vente 1-2 timer om du nylig har fått eller fornyet din BankID avtale.

2. Husker du BankID-passordet ditt? Dette vil være det samme passordet som du bruker sammen med kodebrikken. Du vil trenge dette når du skal bruke appen. Bestill nytt i banken din dersom du har glemt passordet ditt.

3. Det er er 1 times ventetid i selve aktiveringsflyten. Dette får du melding om på telefonen din.

Slik logger du inn med appen

1. Velg BankID, ikke BankID på mobil

2. Velg BankID-app som metode

3. Godkjenn varsel på telefonen

4. Logg inn med ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk, PIN-kode eller BankID-passord