Flytte lønnskonto

Hvordan flytter jeg lønnskonto eller legge til lønn i appen

Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt legge til lønn på kontoen din etter eget ønske. Samtidig kan du sende en e-post til sjefen din med ditt nye kontonummer for lønn.

Legg til via Hjem

På siden "Hjem" kan du trykke på "legg til lønn"-kortet nederst. Fyll inn navn, kontonummer og dato for din lønn.

Du kan gå til Min Bulder, trykke på Lønn på konto, og legge til én eller flere lønninger.

Send mail til sjefen

For å gjøre det enkelt har vi allerede laget en e-post - klar til å bli sendt. Din eneste oppgave er å sende den til sjefen din. De vil typisk videresende den til personen eller personene som utbetaler lønnen din.

HUSK 📝

Hvis du bytter lønnskonto, kan det være lurt å gjøre endringer hos følgende:

• Skatteetaten (Penger tilbake fra Skatt)

• NAV (Stønader)

• Vipps (bruke Bulder kort som primært kort for inn og utbetalinger)