Boliglån
Søke boliglån i Bulder
Hvorfor er rammelån dyrere enn et ordinært lån?
Oppdatert over en uke siden

Rentenivået på rammelån er vanligvis litt høyere enn et ordinært nedbetalingslån.

Forskjellen mellom de to lånetypene er at rammelånet har en høy fleksibilitet ved at du har tilgang til en låneramme som er høyere enn det beløpet du har trukket.

Selv om du ikke bruker rammen, koster det banken penger å ha tilgjengelig kapital slik at du skal få nyte godt av fleksibiliteten rammen gir deg akkurat når du ønsker det. Derfor er også lånet priset noe høyere.

Om du ikke har behov for å ha en kredittramme tilgjengelig lenger, kan du når som helst bytte til et ordinært lån ved å søke på nytt fra hjemmesiden vår.