Hvordan endrer man lånetype?
Oppdatert over en uke siden

Har du et ordinært lån idag, men vil gjerne ha rammelån? Eller har du et rammelån som ikke brukes lenger?

For å endre fra lånetype kan du benytte søknaden på bulder.no på samme måte som da du flyttet lånet til Bulder.

Dette gjør du på følgende måte:

1. Start ny søknad fra www.bulder.no

2. Trykk deg igjennom lånesøknaden frem til siden som lar deg redigere på lånet.

3. Velg det lånet du ønsker, fortsett søknaden og send inn

4. Vi behandler søknaden så snart vi mottar den

5. Du får nytt kontonummer på lånet

PS: du må ha en belåningsgrad under 60% for å kunne få et rammelån

Endre lånetype: