Innbetalinger til rammelånet
Oppdatert over en uke siden

Betale renter

Rentene trekkes fra lånerammen siste dag hver måned. Du må selv passe på å ha nok penger på lånet til rentene. Et godt tips er å ha fast trekk fra brukskontoen til rammelånskontoen hver måned.

Betale avdrag

Rammelån har ikke nedbetalingsplan, og du styrer selv dine innbetalinger.

For å betale inn på rammelånet ditt kan du følge denne oppskriften:

1. Gå til "Betale og overføre" i appen

2. Velg din rammelånskonto og utfør betalingen

Betale fra annen bank

Skal du betale fra en annen konto fra annen bank, kan du overføre direkte til lånekontonummeret.