Hvordan flytter jeg et fond?
Oppdatert over en uke siden

Det er utrolig enkelt å flytte dine fond til oss med noen få fingertrykk. Du trenger ikke å bekymre deg for å betale skatt hvis du flytter fond på akjsesparekonto fra en annen bank. Vi har gjort det så enkelt og problemfritt som mulig for deg.

Når du er i appen går du til Min Bulder. Her trykker du på Fond. Her vil være en knapp nederst som står Flytt fond. Følg da denne oppskriften:

1. Velg hvilken bank du vil flytte fra

2. Velg fond eller alternative om vi ikke kan tilby helt samme fond hos oss.

3. Velg hvor du vil plassere fondene dine. Har du ikke konto fra før kan du opprette ny aksjesparekonto. Da flytter vi pengene til den nye konto.

4. Send bestilling

Når du har satt i gang flytteprosessen, venter vi på at din gamle bank flytter fondene. Dette kan ta et par uker, avhengig av avsenderbanken. Vi gir deg beskjed når flyttingen er gjennomført. Som vist nedenfor vil du kunne se hvilket fond som er under behandling.

Noen banker har treg saksbehandlingstid. Når du først har sendt inn bestillingen som beskrevet ovenfor, må du kontakte den annen banken for å fremskynde saksbehandlingen.

Slik ser det ut når du har startet flytteprosessen