Sparing
Fond
Hvordan selger jeg fond?
Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt bytte fondet ditt over til et annet fond i Bulder Appen. Slik gjør du det:

Gå inn på fondsløsningen i appen.

1. Trykk på Selg/Bytt på Mine fond eller finn det enkelte fond på kontoen du ønsker å selge

2. Her velger du Bytt eller selg fond

3. Trykk på Selg fond

4. Velg hvor mye du vil selge for eller selg alt

5. Velg om salgsbeløpet beholdes på aksjesparekonto eller om de skal utbetales til konto. Velger du konto, skal du være oppmerksom på de kan utløse skatt om du selger for mer enn det er spesifisert i appen.

Beløpet blir tilgjengelig på aksjesparekonto eller vanlig konto i løpet av 3-5 arbeidsdager.