Google Pay
Oppdatert over en uke siden

Sette opp Google Pay på din telefon

Du trenger en Android-enhet med operativsystem Android 5 eller nyere.

1. Last ned Google Pay.

2. Åpne Google Pay-appen, og følg veiledningen for konfigurering.

• Når du blir bedt om det, legger du til et kort.

• Du kan bli bedt om å angi en skjermlås på Android-enheten din. Google Pay fungerer med skjermlåser som PIN-kode, mønster, passord, fingeravtrykk og netthinneskanning. Google Pay fungerer ikke med ansiktsgjenkjenning eller skjermlåser som Smart Unlock eller Knock to Unlock

Nå er Google Pay aktivert, og du kan betale med mobilen.

Betale med telefonen - Hvor kan jeg bruke Google Pay?

Du kan betale med Google Pay der du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Se etter symbolene på betalingsterminalen eller kasseapparatet når du skal betale.

Google Pay

Terminal logo

Når du skal betale må du

1. Vekk skjermen, og lås opp telefonen. Slå på telefonskjermen, og lås opp telefonen. Det er ikke nødvendig å åpne Google Pay-appen.

2. Hold baksiden av telefonen inntil betalingsterminalen i noen sekunder. Når betalingen er gjennomført, ser du en blå hake på skjermen.

• Prøv dette hvis du ikke ser noen hake på skjermen:

• Prøv å holde telefonen på en annen måte. NFC-antennen kan være øverst eller nederst på enheten.
      Hold telefonen nærmere terminalen.
      Hold telefonen inntil terminalen i noen sekunder til.

1. Følg veiledningen på skjermen hvis du blir bedt om det.

• Enkelte butikker bruker eldre programvare som ber om PIN-kode eller signatur. Hvis du blir bedt om det, følger du fremgangsmåten på skjermen

Google Pay™ er et registrert varemerke for Google LLC.