Boliglån
Jeg har boliglån i Bulder
Vi opplever visningsfeil i trappetrinn
Oppdatert over en uke siden

Vi har oppdaget en visningsfeil i trappetrinnet som viser belåningsgrad i app.

Dette rammer kunder som nylig har foretatt endringer på lånet. Som for eksempel ekstra innbetaling. Vi vil garantere deg at du har riktig rente og belåningsgrad (som vist på bilde). Vi beregner alltid renten din ut fra den beste belåningsgraden og forsikrer deg om at du ikke betaler mer enn du skal.

I appen har vi en rentetrapp med syv trinn og det er belåningsgraden din som avgjør hvilket trinn du havner på. Når du går ned i belåningsgrad setter vi ned renten automatisk. Vi vil aldri sette opp renten din basert på fall i boligverdi.

I Bulder har vi åpne prislister og tilbyr den samme renten til alle. Prislisten finner du ved å trykke på prisliste.