Logg inn i Android Appen
Oppdatert over en uke siden

Trenger jeg biometri (fingeravtrykk) for å logge inn i appen?

Ja, telefonen din må ha støtte for fingeravtrykk.

Vi støtter Android 6.0 og nyere, og fingeravtrykkssensor er påkrevd.

Jeg har problemer med å logge inn på Bulder-appen på Android

Hvis du ikke klarer å logge inn i appen, kan du prøve følgende:

1. Sjekk at du faktisk bruker fingeravtrykk, ikke PIN-kode, når du låser opp telefonen. Bulder-appen krever fingeravtrykk på telefonen for å fungere.

2. Avinstaller Bulder-appen.

3. Installer på nytt.

4. Logg inn med BankID.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve følgende:

1. Avinstaller Bulder-appen igjen.

2. Dersom dette ikke løser problemet, sjekk at fingeravtrykk fungerer som det skal på din telefon.

3. Installer Bulder-appen på nytt.

4. Logg inn med BankID.

5. Legg til minst ett fingeravtrykk og bruk dette for å logge inn i appen.