Boliglån
Søke boliglån i Bulder
Jeg får avslag fordi jeg bor i aksjeleilighet
Oppdatert over en uke siden

Siden rentene på våre lån beregnes etter belåningsgraden på boligen din, er vi avhengige av at vi får hyppige oppdateringer på boligverdi og fellesgjeld.

Vi bruker en samarbeidspartner som estimerer verdien på boliger i Norge og de får også innrapportert info om fellesgjeld fra de fleste borettslagene månedlig.

Aksjeleiligheter er ikke inkludert i dette registeret så derfor kan vi ikke flytte lån knyttet til denne boligtypen per i dag.

Ønsker du å sjekke ut vårt tilbud på dagligbank er du selvsagt velkommen til å laste ned appen ved å trykke her 🔥