Dele konto

Vil du dele konto med andre?

Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt og selvbetjent dele en eller flere kontoer i Bulder. Du kan starte en deling direkte fra kontoen eller ved å gå til innstillinger.

Fellesøkonomi

For å dele en konto, følg disse trinnene:

1. Trykk på Min Bulder

2. Trykk på Fellesøkonomi

3. Velg pluss tegnet øverst til høyre

4. Skriv fødselsnummer på personen du vil dele med.

5. Velg en eller flere kontoer som du ønsker å dele med personen. Trykk på pluss for å velge flere kontoer, eller minus for å fjerne valgte kontoer.

Du kan også dele en konto fra detaljsiden til kontoen ved å gå inn på kontoen og trykke på Mer. Her kan du trykke på Dele konto og følger step 3 ovenfor.

Velg kontoer

Aksepter deling.

Aksepter delingen ved å trykke Del nå.

Personen du deler med

Den du vil dele kontoen med, mottar et Push-varsel og beskjed i appen om at du vil dele kontoen. Personen du deler med må godkjenne delingen.

Til slutt må du akseptere avtalen om deling. Du mottar et push-varsel og beskjed i appen når du skal akseptere delingen.

Personen du vil dele konto med, må være kunde i Bulder.

Rediger deling fra innstillinger

Du kan redigere delingen av konto direkte fra dine innstillinger. Her kan du både legge til og trekke tilbake delinger.

1. Gå til Min Bulder og velg Fellesøkonomi.

2. Velg en person du allerede har delt konto med. Eller legg til en helt ny person, som vist i oppskriften over.

3. Du trykker på pluss for å velge flere, eller minus for å velge de vekk igjen.