Er det mulig å ha flere kort til samme konto?
Oppdatert over en uke siden

Ja, det går fint å ha flere kort men kan ikke overstige 4 kort per konto.
Et eksempel er å ha to kort på en felles handlekonto med partneren din. 🛍️

Hvordan bestiller vi kort til felleskonto?
Først må du dele konto i app ved å legge til disponent på ønsket konto.
Det gjør du ved å trykke på Min Bulder --> Felles økonomi --> Legg til person.
Den du deler med vil da få en pushmelding og må akseptere deling i Bulder-appen.
Når dere begge har bekreftet, vil konto være delt!

Videre tar disponent kontakt med oss via chat for bestilling av kort og oppgir kontonummer på felleskonto. Vi hjelper deg via chat med bestillingen av kort 👍😄

Kortet vil snart dukke opp i Bulder-appen hvor du kan legge kortet ditt til i Apple/Google Pay og bruke kortet som kontaktløs betaling før du mottar det fysisk.

Kortet vil du motta om ca 1-2 uker.