Brukskontoer

Hvordan oppretter jeg brukskontoer

Oppdatert over en uke siden

Slik oppretter du en ny konto

Du kan opprette opptil 10 brukerkontoer. Ved å opprette flere kontoer blir det lettere å planlegge og sikre økonomien for fremtiden.

1. Gå til Min Bulder

2. Velg Konto

3. Trykk på "+"-tegnet øverst til høyre

4. Opprett en ny brukskonto

Du har også muligheten til å opprette så mange sparemål du ønsker. Les mer om sparing i Bulder ved å klikke her.

Mine penger

På Hjem skjermen finner du en widget som heter Mine penger. Denne gir deg raskt et overblikk over:

• Hvor mye du har stående på brukskontoene dine

• Om du har nok penger på kontoen til å betale de forventede regningene dine

• Om kontoen deles med andre, og om det er tilknyttet kort på kontoen

Klikker du på pilen til høyre får du et overblikk over alle dine kontotyper, både bruks- og sparekonto

Velg konto

Trykker du på en bestemt konto i oversikten fra Hjem, kommer du inn på den spesifikke kontoen og kan enkelt velge mellom å se forventede transaksjoner frem i tid, eller dine historiske transaksjoner.

Fremover

I statusen "fremover" viser vi dine faste trekk og forventede utgifter. Du ser også forventet saldo fremover ved å lese Ny saldo under forventede transaksjoner eller se på utviklingen på grafen.

Trykker du på de 3 prikkene i øverst i høyre hjørne og får du mulighet til å:

• Opprette ny betaling.

• Se kontodetaljer som for eksempel kontonummer, IBAN og mulighet for å dele konto.

• Her kan du også legge til Huskelapper, noe vi anbefaler for å få mest ut av Bulder appen din.

Historikk

Her ser du dine historiske transaksjoner, og kan finne igjen detaljer på hvert enkelt transaksjon ved å trykke på den du vil vite mer om. Du kan og se om transaksjonen har en koblet en kvittering 📎 for kjøpet du har gjort.

Ved å bruke knappene i øverste høyre hjørne får du mulighet for å:

• Søke etter historiske transaksjoner.

• Opprette ny betaling.

• Se kontodetaljer som for eksempel kontonummer, IBAN og mulighet for å dele konto.

Kontoer

Når du trykker på pilen på Hjem ser du Mine penger. Her får du overblikk over alle kontoer du har i Bulder. Du kan opprette nye brukskontoer (opptil 10) og sparemål ved å trykke på + i øverste høyre hjørne. Herutover kan du se:

1. Saldo for hver kontotype (og hver konto)

2. Om kontoen er delt og om den har tilhørende betalingskort