Betale ekstra på lånet
Oppdatert over en uke siden

Det er to måter å gjøre dette på!
Du kan enten øke terminbeløpet eller gjøre en ekstra betaling.

Du kan øke terminbeløpet i app ved å gjøre følgende:

1. Gå til " Bolig" i hovedmenyen

2. Trykk på lånet og terminbeløpet du betaler.

3. Velg " Øke terminbeløp" og gjennomfør endringen.

Om du øker terminbeløpet ditt, så kan du ikke redusere det igjen. Alternativ må du gjøre en ekstra innebetaling på lånet.

Du kan betale ekstra på lånet ditt ved å gjøre følgende:

1. Gå til "Bolig" i hovedmenyen

2. Velg "Betal ekstra" og gjennomfør betalingen

Her får du også valget om ekstra innbetaling skal påvirke løpetid eller månedlig sum.

Vi setter automatisk ned renten din hvis du går ned ett trinn i trappen vår som følge av innbetalingen. Du kan se våre priser ved å klikke her

For at en ekstra innbetaling skal regnes med i beregningen av belåningsgrad mot boligverdi må den bli gjort før den 15 hver måned. Da vi oppdaterer boligverdi mot lånebeløp en gang i måneden. Vi kan ikke garantere at rente blir satt ned da dette kommer an på hva boligverdi oppdateres til.