Søknadsprosessen steg for steg
Oppdatert over en uke siden

Vi har samlet en oversikt over stegene i søknadsprosessen. I Bulder søker du om å flytte boliglån ditt digitalt ved å logge deg inn i lånesøknaden. Enkelt og raskt 🤜🤛

🚀Logg inn med Bank ID og fyll ut lånesøknad
Velg den eller de boligene du ønsker skal inngå i ditt nye lån.
Tilpass lånet slik det passer deg. Her har du mulighet å velge mellom boliglån eller rammelån.

👀 Få tilbud fra oss
Når søknadskjema er fylt ut , vil du motta et tilbud.
Når vi har mottatt din søknad vil en av våre rådgivere behandle saken og ta kontakt med deg dersom vi trenger mer informasjon.

🔏 Dokumenter til signering
Vi sender deg en SMS med lånedokumenter som signeres elektronisk med Bank ID ( viktig at du har aktiv Bank ID avtale) . Videre tar vi kontakt med din nåværende bank, innhenter restgjeld og ordner alt med flytting av lån til Bulder.

Bulder vil ta pant i alle boligene du stiller som sikkerhet. Hvor mye pant vi tar avhenger av hvor mye du ønsker å låne. Bulder tar alltid pant for minimum hele lånebeløpet i en av boligene dine. Normalt gjøres dette i boligen du bor i. Gebyr til kartverket er kr 500,- . For at du skal unngå nytt gebyr til kartverket ved en eventuell senere opplåning, legger vi til 500 000,- i pant fordelt på boligen(ene) du stiller som sikkerhet.

Har du mottatt SMS og har problemer med signering, kan du prøve å signere lånedokumentene her.

💸Utbetaling av lån
Vi utbetaler lånet når dokuementer er signert. Lånet vil være synlig i Bulder appen i løpet av en virkedag.

Opplever du at lånesummen er litt høyere en dagens lån?
Dette fordi vi har økt lånet med en liten sum, slik at du skal slippe å få et krav fra banken din om å innfri evt manglende beløp og måtte vente med å flytte lånet til dette er ordnet. Grunnen til at vi øker lånet er at den saldoen du ser på lånet i din nettbank ikke er helt oppdatert, da renter legges til etterskuddsvis. På grunn av dette er det vanskelig å treffe på en eksakt sum som skal innfris hos den gamle banken.

Overskytende beløp blir uansett ført inn på din Bulder Brukskonto, som du så kan føre inn på lånekontoen din dersom du ønsker det.

I overgangen fra gammel til ny bank vil du gjerne oppleve å se boliglånet begge steder i en periode på ca 5-7 dager. Du trenger kun å forholde deg til ny bank og vil se ditt nye boliglån i Bulder appen.

Velkommen til Bulder !🤩🔥