Utenlandsbetaling
Hva koster det å sende eller motta penger til/ fra utlandet?
Hva koster det å sende eller motta penger til/ fra utlandet?

Utenlands betaling

Oppdatert over en uke siden

I Bulder støtter vi kun IBAN fra land som er i SEPA avtalen (Single Euro Payment Area). Dette er en løsning for betalinger i EU. Selv om det er mulig å velge valuta gjennom betalingsløsningen, anbefaler vi at du velger den lokale valutaen til det landet du overfører til dersom det er mulig. Dette er det billigste valget for deg i forhold til kursveksling.

Betalingen blir vanligvis overført i valutasorten beløpet er oppgitt i. For betalinger under NOK 50 000 forbeholder Bulder fra Sparebanken Vest seg retten til å overføre beløpet i utenlandsk valuta dersom overføring i NOK ikke er mulig. Overføringen vil da skje i mottakerlandets valuta.

Prisliste 💸

EU-betaling i EUR og SEK *

* Betaling til land i EU/EØS som ikke overstiger EUR 50 000 eller SEK 500 000 og som inneholder korrekt IBAN + BIC/SWIFT, samt delte omkostninger mellom avsender og mottaker (SHA).

Ordinær overføring - uavhengig av beløp