Boliglån
Søke boliglån i Bulder
Må jeg flytte hele kundeforholdet til Bulder?
Oppdatert over en uke siden

Nei, det må du ikke.

Bruk oss der du synes at vi er best akkurat nå. Så skal vi jobbe hardt for å lage en så god bankopplevelse at du snart vil bli fristet til å flytte hele ditt kundeforhold til Bulder likevel🔥

Du kan starte søknaden om å flytte lån ved å trykke her

Psst! Er det noe du mangler for å flytte hele kundeforholdet? Bulder-appen er i rivende utvikling, og vi utvider hele tiden produktutvalget vår i henhold til våre kunders ønsker.Du kan være med å påvirke hva vi lager i tiden fremover ved å trykke på vårt roadmap her