AvtaleGiro

Alt du trenger å vite om AvtaleGiro. Flytte, endre og opprette nye avtaler

Oppdatert over en uke siden

Hvordan flytter jeg en AvtaleGiro?

Du kan simpelt flytte alle dine AvtaleGiro fra annen bank til Bulder.

1. Gå til Betale i appen

2. Velg AvtaleGiro

3. Trykk på Flytt AvtaleGiro fra andre banker

4. Velg hvilken konto du vil ha avtalen(e) inn på.

Når du har valgt konto i Bulder hvor avtalene skal inn på blir du sendt videre til "Flytteportalen". Der må du logge inn med BankID, slik vi kan hente avtalene i annen bank.

Flytteportalen for AvtaleGiro

Når du er i Flytteportalen, får du en oversikt over alle AvtaleGiro i andre banker. Du kan velge en eller alle. Husk at du flytter avtalene til den kontoen du valgte i steg 4. Hvis du vil fordele avtalene på forskjellige kontoer, er det lurt å gjøre det i flere omganger.

Når du har valgt avtalene du ønsker å flytte, trykker du på Flytt avtaler. Deretter vil avtalene bli behandlet og flyttet over til den nye banken. I noen tilfeller kan det ta noen minutter å fullføre flyttingen.

Hvis avtalen allerede har forfall i en annen bank, vil dette også bli flyttet over til den kontoen du valgte. Derfor er det viktig å huske å ha dekning på kontoen.

Feil med AvtaleGiro-portalen

Noen ganger mislykkes det å åpne portalen med BankID (en sessjonsfeil). Prøv gjerne igjen, da det ofte skyldes feil med BankID og ikke selve portalen.

Skjermbilde av Flytteportalen fra Mastercard

For flere smarte tips i forbindelse med flytting av ditt kundeforhold, anbefaler vi deg å lese det vi har skrevet om bytte av bank ved å klikke på lenken her

Opprette (helt ny) AvtaleGiro

Har du fått en helt ny AvtaleGiro som du aldri har betalt før gjør du følgende:

1. Gå til Betale i appen

2. Velg AvtaleGiro

3. Trykk på Ny AvtaleGiro

4. Scan eller tast inn kontonummer og KID

5. Dra for å opprette

Endre trekkonto for Avtalen

Vil du endre kontoen som de tidligere

1. Gå til Betale i appen

2. Velg AvtaleGiro

3. Velg Avtalen du vil endre

4. Trykk på Fra konto

5. Velg kontoen du vil trekket skal flyttes til

Hvis du allerede har en betaling fremover, må du endre denne betalingen separat.

Fordeler med AvtaleGiro

Med AvtaleGiro blir regningene dine betalt automatisk på forfallsdato. Regningene vil bli sendt til appen minst en uke før betalingen skjer.

Fordeler:

• Unngå purregebyr

• Mindre arbeid for deg

• Fleksibelt

Flytte fra Sparebanken Vest

Hvis du flytter avtaler fra Sparebanken Vest, må du logge deg inn i mobilbanken deres.

1. Gå til Betal og deretter

2. Trykk på AvtaleGiro og eFaktura.

3. Endre hver AvtaleGiro ved å trykke på fra konto.

4. Velg den Bulder konto du vil betale fra.