eFaktura

Alt du trenger å vite om eFaktura. Se detaljer, ende og slette

Oppdatert over en uke siden

eFaktura er en elektronisk faktura som sendes direkte til banken som er registrert på ditt navn og fødselsnummer. Tjenesten er bankuavhengig og du velger selv hvilke bank eller konto du ønske å betale regningen fra.

Hvorfor ser jeg ikke noe eFaktura i appen?

Du har ingen faktura til godkjenning, derfor ser du ingen faktura her. Når fakturaen er klar får du et varsel på at den ligger klar til godkjenning i appen under Betale og eFaktura.

Hvor finner jeg godkjente eFaktura?

Når en eFaktura er blitt godkjent, kan du finne den i transaksjonshistorikken for den kontoen eFakturaen ble betalt fra.

Jeg bruker flere banker. Hvorfor får jeg frem eFaktura i alle nettbankene?

Dette skjer fordi alle bankene har tilgang til en felles avtalebase, hvor informasjon om eFakturaer er lagret. En eFaktura er tilknyttet ditt fødselsnummer og er tilgjengelig i alle bankene du benytter.

Når eFakturaen er betalt, vil du finne detaljert informasjon om betalingen i nettbanken hvor du utførte betalingen.

Hvorfor ser jeg ikke faktura på en felleskonto?

eFaktura kan kun ses av den som eier eFakturaen.

Hvordan ser jeg eFaktura detaljer?

Når du får en faktura til godkjenning da kan du se eFaktura detaljer under:

1. Gå til taben Betale

2. eFaktura

3. Velger ønsket eFaktura og trykker på Vis.

Hvordan sletter jeg eFaktura?

Det er ikke mulig å slette en enkelt avtale om eFaktura selvbetjent.

Dersom du ønsker å stoppe en avtale om eFaktura til en enkelt betalingsmottaker må vi sperre for eFaktura til den aktuelle mottaker for deg.

Dersom du ikke ønsker eFaktura må vi slå av tjenesten eFaktura for alle for deg. Da vil alle dine avtaler om Efaktura avsluttes og fakturaene vil videre bli sendt til deg på E-post. Det kan du gjøre ved å sende oss melding via chat.

Hvordan endrer jeg på en eFaktura?

Når du mottar efaktura kan du endre den og godkjenne den.

Du kan endre forfallsdato, kontonummer (til og fra) KID og beløp kan endres helt frem til regningen skal betales. Dette gjelder og om du har godkjent den frem i tid.

Disse endringene gjør du i appen under:

1. Velg konto hvor den skal betales fra

2. Endre

3. Velg de felter som skal endres

4. "Dra for å betale"